Nová sedacia súprava rozžiari váš interiér

28.03.2013 12:25

 

Rozhodujete sa práve pre novú sedačku? A už viete, podľa čoho vybrať tú najlepšiu? Je viac než pravdepodobné, že sedacia súprava bude miestom, na ktorom strávite veľmi veľa času a ktoré, ak máte doma malé deti, si toho i veľmi veľa odnesie. Pri kúpe novej sedačky je preto veľmi dôležité myslieť na to, čomu všetkému bude čeliť, ako často a na čo všetko ju budete využívať. Potrebné je zvážiť i veľkosť sedačky, materiál a jej celkové zapadnutie do interiéru vášho bytu či domu.

 

Výhodou koženej sedačky je jej pomerne praktická údržba. Stačí pri utieraní prachu nezabudnúť ani na túto časť nábytku, utrieť kožený povrch mierne navlhčenou handričkou, a sedačka sa vám odvďačí dlhou životnosťou. Zvážte však jej umiestnenie, koža negatívne reaguje na vysokú teplotu, preto jej umiestnenie k radiátoru nie je vhodné. Vybrať si tiež môžete sedačku s textilným povrchom, ktorú zas treba pravidelne vytepovať a prípadné škvrny na textile odstraňovať na to určenými prostriedkami, aby sa látka neznehodnotila.

Či už sa rozhodnete pre koženú, textilnú, rohovú alebo klasickú sedačku, všetky tieto typy nájdete i na stránkach sedaciasuprava.sk v rôznych vzoroch i farbách. Stačí si vybrať a kochať sa zmenou, akú vám nová sedacia súprava do vášho bytu prinesie.


—————

Späť



Kovový nábytok Kovotyp